Predsjednik Milanović na Modular Home Expo: Dobro je što imamo puno hrvatskih proizvođača montažnih kuća

04. svibnja 2023.
12:27

Predsjednik Republike Zoran Milanović sudjelovao je danas na otvorenju sajma „Modular Homes Expo“, izložbe montažnih i modularnih kuća koja je od danas otvorena u Areni Zagreb.

Predsjednik Milanović rekao je kako podržava održavanje sajma te izrazio zadovoljstvo što su na sajmu dominantno zastupljeni hrvatski proizvođači. „To znači da je to industrija koja postoji. Ne mogu reći da se tek počinje razvijati, jer je tvrtka „DIP Delnice“ i ranije gradila kuće, i to uopće nije bilo loše“, kazao je predsjednik Milanović i zaželio izlagačima puno uspjeha.

Osim predsjednika Milanovića na svečanosti otvorenja sajma obratili su se zamjenik gradonačelnika Grada Zagreba dr. sc. Luka Korlaet i državni tajnik u Ministarstvu prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine mr. sc. Željko Uhlir.

Nakon svečanog otvorenja predsjednik Milanović obišao je sajam na kojem su se, po prvi puta u Europi, okupili najbolji proizvođači montažnih i modularnih kuća radi povezivanja, razmjene ideja i predstavljanja najnovijih proizvoda potencijalnim kupcima i entuzijastima za montažne kuće.

Uz predsjednika Milanovića bio je posebni savjetnik Predsjednika za ekonomiju izv. prof. dr. sc. Velibor Mačkić.

FOTO: Ured predsjednika Republike Hrvatske / Ana Marija Katić