Predsjednik Milanović razgovarao s vodstvom tvrtke Metal Product koja obilježava 55 godina poslovanja

14. rujna 2022.
12:22

Predsjednik Republike Zoran Milanović razgovarao je danas s predstavnicima tvrtke Metal Product povodom obilježavanja 55 godina poslovne aktivnosti te tvrtke. U izaslanstvu su bili Stjepan Šafran, osnivač, vlasnik i predsjednik Nadzornog odbora tvrtke, predsjednik Uprave Igor Vrdoljak i predsjednik Nadzornog odbora prof. dr. sc. Mladen Vedriš.

Na sastanku su predsjedniku Milanoviću predstavili tvrtku, koja se od osnivanja 1967. bavi strojnom obradom metala te proizvodnjom proizvoda od metala i elektroopreme. Metal Product trenutno zapošljava 280 radnika, a preko 80 posto proizvodnje izvozi, odnosno unatoč brojnim izazovima na tržištu postižu dobre rezultate na domaćem i svjetskom tržištu, rečeno je na sastanku. Metal Product i Stjepan Šafran, jedan od doajena hrvatskog obrtništva i poduzetništva, dobitnici su brojnih nagrada i priznanja. Predsjednik Milanović je čestitao Stjepanu Šafranu i Metal Productu na jubilarnoj obljetnici uspješnog obrtništva i poduzetništva, koja će biti svečano obilježena početkom listopada u Zagrebu.  

Uz predsjednika Milanovića bili su posebni savjetnik Predsjednika za ekonomiju Velibor Mačkić i pomoćnica savjetnika Predsjednika za ekonomiju Martina Ciglević.

FOTO: Ured predsjednika Republike Hrvatske / Tomislav Bušljeta