Predsjednik Milanović primio dragovoljce i veterane Domovinskog rata općine Maruševec

27. studeni 2020.
14:19

Predsjednik Republike Zoran Milanović primio je predstavnike Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata (UDVDR), podružnica Varaždinske županije, ogranak Maruševec kao i općine Maruševec.

Članovi Udruge upoznali su predsjednika Milanovića s aktivnostima i projektima koje provodi ova braniteljska udruga, a razgovaralo se i o problemima s kojima se branitelji svakodnevno susreću. Ogranak ove Udruge iz Varaždinske županije danas broji 212 članova, a gotovo deset posto mještana Maruševca sudjelovalo je u Domovinskom ratu, rečeno je.

Prilikom susreta govorilo se i o dosadašnjim infrastrukturalnim projektima u općini Maruševec u kojoj, uz razvoj seoskog i lovnog turizma, radi i nekoliko poduzeća.

Na sastanku s predsjednikom Milanovićem sudjelovali su članovi Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata podružnica Varaždinske županije, ogranak Maruševec predsjednik i tajnik Tihomir Buden, zamjenik predsjednika Josip Popijać, članovi Središnjeg odbora Željko Benčić i Slavko Mikačić, tajnik Udruge Dražen Borak, članovi Suda časti Zvonko Premužić i Stjepan Posavec, članovi Udruge Mladen Buhin i Damir Makovec te zamjenik načelnika općine Maruševec Mario Klapša.

FOTO: Ured predsjednika Republike Hrvatske / Dario Andrišek